Husets fasad har återfått den forna glansen

God morgon, god morgon alla härliga och glada läsare som följer mina äventyr i livet, som jag sedan skriver till er och berättar om i bloggen. I det här inlägget ska jag ta och prata om ett byggföretag i Kristianstad som utför både arbeten inom bygg men även inom puts och mureri. Företaget heter Mur & Puts AB och är ett företag som har lagat sprickor i fasaden och efteråt putsat fasaden på mitt hus. 

Om det är någon av mina läsare som behöver få hjälp av ett byggföretag i Kristianstad med omnejd så kommer ni inte att bli besvikna om ni anlitar Mur & Puts AB. Det finns så många saker som det här företaget kan göra som jag sa alldeles nyss, och det gör att det här är ett sådant slags byggföretag i Kristianstad som kan vara till glädje och till nytta för riktigt många personer. Jag känner mig nöjd med deras hjälp med fasaden och jag är så glad att jag inte föll för frestelsen att sätta tegel på husfasaden som flera grannar har gjort. Mitt hus är byggt 1928 och det är en del av husets själ, den här putsade fasaden, och nu kan man säga att villan är återställd till sin forna glans i och med att Mur & Puts AB har gjort ett superbra jobb. Jag kommer definitivt att vända mig till dem igen om det är något inom bygg jag skulle behöva få hjälp med, och ni som läser det här inlägget har mina varmaste rekommendationer till att vända er till dem också. Det var allt för den här gången, tusen tack för att ni kom in till min hörna på nätet och läste om det så då avslutar jag med att säga morsning på er och på återseende!